ipj

A comis-o, dar a fost prins

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

„La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bîrgăului au dispus reținerea unui bărbat de 35 de ani din Mijlocenii Bîrgăului, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” , „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În luna august a acestui an, poliţiştii Serviciului Rutier i-au întocmit celui în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Totodată, la data de 30 septembrie a.c., bărbatul ar fi condus un autoturism care fusese înmatriculat în Spania şi care figurează ca fiind radiat din circulaţie din anul 2011. De asemenea, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informează IPJ BN.

Cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

(0)

Leave a Reply