A început Școala de Vară a femeilor social-democrate

În perioada 25 – 28 august, stațiunea Mamaia găzduiește lucrările Școlii de Vară a Organizației Femeilor Social-Democrate. La eveniment participă și deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD.

Invitatul de onoare de vineri la cursurile școlii de vară a fost președintele Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, care, în discursul său, a pus accentul pe ideea că femeile și tinerii bine pregătiți, profesioniști în domeniile lor, vor avea prioritate pe listele acestei formațiuni politice la alegerile parlamentare din toamnă.

„Nu voi trimite în niciun județ pe cineva de la București, fără niciun fel de excepție. Toți candidații vor fi din organizația PSD din județul respectiv. În schimb, o să mă uit cu atenție și voi avea o discuție cu fiecare președinte de organizație pentru fiecare candidat în parte. O să avem liste pentru Parlament profesionalizate, în funcție de comisiile din Parlament, vreau ca toți candidații noștri să contribuie la ridicarea calității Parlamentului. Vor fi pe listele Parlamentului mulți tineri, multe femei, și în sensul acesta nu voi primi liste de la centru pe care să le semnez pur și simplu cu ochii închiși” – a afirmat Liviu Dragnea la Școala de Vară a OFSD.

Printre invitații la lucrările Școlii Politice de Vară a OFSD s-au numărat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației, Florin Iordache, președintele Camerei Deputaților, Codrin Ștefănescu, secretar general PSD, sociologul Marius Pieleanu și prezentatoarea TV Andreea Crețulescu.

(1)

Leave a Reply