gradina

A reînceput concursul „Bistrița verde”

Concursul anual adresat bistrițenilor iubitori de flori, este în desfăşurare.
Vorbim de „Bistrița Verde”, concurs pentru care înscrierile au început în 1 iunie şi continuă până la 31 august, la sediul Primăriei municipiului Bistriţa.

Pentru bistriţenii interesaţi să participe la această întrecere există trei secţiuni:
-„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
-„Cel mai frumos balcon cu flori”;
-„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa. Astfel, pentru premiul I se acordă suma de 500 lei; 250 de lei este suma care se acordă pentru premiul II; pentru premiul III se acordă suma de 150 de lei.

Votul cetăţenilor se va desfăşura în perioada 1-15 septembrie şi punctajul obţinut în urma voturilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final. Nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în cadrul festiv al evenimentului „Toamna bistriţeană”.

„Cererile de înscriere se găsesc la Centrul de relaţii cu publicul al Primăriei municipiului Bistriţa – str. Gheorghe Şincai, nr. 2 – sau pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Primăriei municipiului Bistriţa: www.primariabistriţa.ro, secţiunea Concurs „Bistriţa verde”, informează municipalitatea.

(1)

Leave a Reply