Accident cu victime

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs astăzi în apropierea pasarelei de la iesirea din oraș. Au fost implicată o autospecială de poliție și un alt autoturism.

Autospeciala IPJ BN era în misiune și avea semnalele luminoase și acustice pornite.
Se îndrepta spre Viișoara cand un alt conducător auto care circula pe același sens de mers în fața autospecialei a virat brusc stânga.
Mașina de poliție a intrat din plin în autoturism.
În zonă, au ajuns mai multe echipaje medicale din cadrul SMURD, două autospeciale de descarcerare, precum și două echipaje de poliție.
Conducătorul auto, o femeie în vârstă de 42 de ani a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului. Un echipaj de descarcerare a scos femeia din autoturism. Ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgeță pentru un îngrijiri medicale de specialitate.
În autospecială se aflau polițiști dar si o persoană privată de libertate.

„La data de 18 august a.c., o femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, deplasându-se în direcţia Bistriţa-Beclean, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, fiind colizionată de către o autospecială MAI aflată în misiune, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, a unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, precum şi a unei persoane arestate preventiv, aflată în autospeciala MAI, cei trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizarea anchetei penale să fie dată o soluţie legală prin parchet” informează IPJ BN.

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de jumătate de oră.

(17)

Leave a Reply