Accident grav

Un accident deosebit de grav a avut loc duminică, 11 septembrie.
Incidentul a avut loc între localitățile Șintereag și Beclean, în jurul orei 23.00.

„Un autoturism în care se aflau trei tineri, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui autotren încărcat cu material lemnos”, informează ISU Bistrița.

Echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate și conducătorul auto în afara mașinii. Acesta din urma a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița.

„Din păcate, victimele încarcerate prezentau leziuni incompatibile cu viața. Intervenția pentru extragerea lor a fost dificilă, autoturismul era intrat aproape în totalitate sub remorca autotrenului și existau scurgeri de combustibil. Riscul producerii unui incendiu sau a unei deflagrații a fost îndepărtat de pompierii militari, ulterior aceștia au îndepărtat elemente de caroserie și o parte din încărcătură pentru a scoate victimele”, adaugă ISU Bistrița.

La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje de descarcerare (dintre care unul pentru descarcerări grele), trei echipaje SMURD (terapie intensivă mobilă și echipaje de prim ajutor) și un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrița-Năsăud.

(73)

Leave a Reply