LTSD

Acțiunile LTSD, continuă

Fiecare membră din LTSD va invita la data de 8 mai, la masă un copil/tânăr provenit dintr-o familie nevoiașă sau care întâmpină diferite probleme sociale.

„Primul pas pentru rezolvarea problemelor este cunoașterea lor. Cel mai bun lucru pe care îl poate face orice tânăr din TSD în cazul persoanelor aflate în dificultate, este să se implice în acest tip de acțiuni” precizează Gabriel Petrea, președintele Tineretului Social-Democrat.

Ideea centrală a evenimentului este de a face fericiți copii nevoiași și de-a le oferi ocazia de a ieși din mediul lor de zi cu zi.

„Acest proiect dedicat copiilor are drept scop conștientizarea adevăratelor probleme și nevoi cu care se confruntă foarte multe familii din România. Din păcate, rutina zilnică, comoditatea și programul încărcat ne împiedică să fim alături de oamenii nevoiași. Așadar, este datoria noastră civică să încercăm să facem viața mai frumoasă, chiar și pentru o zi, unor copii sau adolescenți, cu posibilități materiale reduse sau care au nevoi speciale”, a declarat Georgiana Mocanu.

(0)

Leave a Reply