Schullerwald

Activități de vacanță cu Asociația Comunitate pentru Tineri Bistrița

Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrita (ATCB) în parteneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 Bistrița și Liceul cu Program Sportiv Bistrița, au organizat ieri, 14 iulie,  cea de-a doua activitate din cadrul proiectului Vacanța pentru toți copiii în comunitatea bistrițeană.

 

„Proiectul este cofinanțat din bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2016, domeniul interdisciplinar și se desfășoară în perioada 15 mai – 15 octombrie 2016. Scopul acestui proiect este de a facilita accesul la activități creative, recreative  pentru toate categoriile de elevi din comunitatea bistrițeană, obiectivul general fiind diversificarea posibilităților de petrecere a timpului liber pe perioada vacanței de vară în Pădurea Schullerwald prin organizarea de activități culturale, educative și de tineret pentru elevii cu dezvoltare tipică și atipică din municipiul Bistrița și cartierele aparținătoare”, informează Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița.

La data de 11 august are loc activitatea denumită „Vacanța Iris în Pădurea Schullerwald” cu tema etno dance: dans, karaoke, ateliere artistico-plastice și jocuri distractive.

„Primul eveniment organizat în cadrul proiectului a fost un real succes, copiii participanți mărturisind că s-au distrat pe cinste la atelierele noastre”, adaugă Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița.

(1)

Leave a Reply