moto

Adrenalină și viteză, la Spermezeu

Iubitorii de sporturi extreme, adrenalină şi viteză sunt aşteptaţi în zilele de 9 şi 10 iulie la Spermezeu, unde va avea loc concursul de Off Road, aflat la a II-a ediţie, organizat cu ocazia Zilelor comunei Spermezeu.

”Comuna Spermezeu este în sărbătoare timp de două zile. În 9 şi 10 iulie se desfăşoară Zilele comunei Spermezeu. Cu această ocazie, Primăria Spermezeu şi clubul Şo-Moto Racing organizează a II-a ediţie a concursului de Off Road”, se explică pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concursul va avea o probă de viteză, pe un traseu de 10 kilometri, programată pentru sâmbătă, și o probă de off road extrem, duminică, pe un traseu de 4 kilometri. Taxa de înscriere pentru categoriile Moto, Quad, ATV este de 50 lei, iar pentru categoria auto, 100 lei. La fel ca şi la prima ediţie, cei care doresc sunt aşteptaţi încă de joi seara la Spermezeu, unde există loc de campare, potrivit unui post tv local.

”Aştept să se înscrie cel puţin 50, 60 de echipaje, asta pentru că, sportivii ştiu că este vorba despre un concurs frumos, destul de solicitant, cu multe provocări şi multă distracţie. În anul 2015 s-au înscris zeci de maşini, ATV-uri, Quad-uri şi motociclete la concursul de Off Road din Spermezeu şi au fost prezenţi aproximativ 2.000 de spectatori”, adaugă organizatorii.

(43)

Leave a Reply