AJOFM 2

Află câte persoane au absolvit „Inspector resurse umane”

În perioada 19.02.2016 – 20.04.2016 s-a desfășurat prin Centrul de Formare Profesională Bistrița programul de formare profesională “inspector resurse umane”.

„Acesta a fost un program de perfecţionare, la care participanţii au trebuit să fie absolvenţi de liceu. Codul COR al ocupaţiei este 333304. Cursul a durat 8 săptămâni, programa de pregătire a cuprins 240 ore, din care pregătirea teoretică 84 ore, iar cea practică 156 ore.
Clasa a fost formată din 26 de persoane, toți șomeri indemnizați și neindemnizați aflați în baza de date a AJOFM Bistrița – Năsăud, care au beneficiat de gratuitate în formarea profesională”, informează AJOFM BN.

Toate persoanele înscrise și participante la curs l-au și absolvit cu examen în data de 21.04.2016.
Dintre disciplinele studiate în cadrul acestui curs, amintim: – întocmirea şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului; organizarea recrutării personalului; întocmirea, operarea şi transmiterea registrului general de evidenţă a salariaţilor; întocmirea statului de plată pentru personalul angajat; administrarea bazei de date de evidenţă a personalului; comunicarea cu angajaţii, etc.

sursa foto: AJOFM BN

(7)

Leave a Reply