drum prundu bargaului

Află ce comune din BN se modernizeză

Lechința, Măgura-Ilvei, Matei, Șieu Măgheruș și Prundu Bârgăului figurează pe lista câștigătorilor de proiecte pentru modernizarea infrastructurii rurale.

Lista a fost dată publicității ieri de Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale. Este vorba de proiecte de milioane lei de modernizare de drumuri derulate prin PNDR, submăsurile măsurile 4.3 A și 7.2
Cel mai mare proiect, ca sumă finanțată îl are comuna Șieu Măgherus care primeste 16,73 milioane de lei pentru modernizarea drumului de la Crainimăt.
În schimb cele mai bine punctate cu 100 de puncte au fost proiectele comunei Lechința care va moderniza cu aproape 1 milion de lei un drum agricol din Chiraleș, respectiv Matei, care cu dublul acestei sume va moderniza drumul agricol din Fântânele.
Comuna Prundul Bârgăului a obținut 63 de puncte pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitate cu un proiect în valoare de 10,9 milioane de lei.
Două comune din județ, Rodna și Măgura Ilvei au aplicat pe un proiect comun pentru modernizarea infrastructurii rutiere și au obținut finațare de 12,6 milioane de lei.
Prima lista a câștigătorilor va fi completată de o alta cu comunele eligibile care au obține sub 60 de puncte.

(1118)

Leave a Reply