MARCEL BERBECAR

Află ce experiențe are unul din candidații Partidului Verde

Marcel Mihai Berbacar este unul dintre candidații Verzilor pentru funcția de consilier local în Bistrița.
Acesta este inginer constructor, cu experiență de 20 de ani în administrația publică locală, în posturi tehnice de conducere. Zece ani în Primăria Bistrița: șef serviciu la investiții, la gospodărire locală, la disciplina în construcții și inspector urbanism. La Consiliul Județean: șef al Serviciului Turism – Salvamont, cu calificare superioară în managementul turismului.
Fondator și șef al Salvamontului județean, timp de 25 de ani. Membru fondator al Asociației Naționale a Salvatorilor Montani și membru în staful de conducere al asociației.
Membru fondator al Mișcării ecologiste și om de bază în echipa de campanie care a reușit performanța să aducă în scaunul de primar al Bistriței un ecologist: Marian Toniuc, alături de 2 consilieri ecologiști.
A făcut parte din Consiliului Consultativ la Parcurile Naționale M-ții Călimani și M-ții Rodnei.
Ecologist în cuget și simțire, total devotat apărării naturii, protecției mediului și bunăstării concetățenilor bistrițeni, ca urmaș al uneia din cele mai vechi familii de bistrițeni, așezată pe Dealul Cetății ( Burich) în urmă cu multe generații.

(55)

Leave a Reply