POIANA ILVEI

Află cine e președintele TSD Poiana Ilvei

Maria Tomi a fost aleasă președinte al Organizației TSD Poiana Ilvei.

În cadrul conferinței de alegeri, care a avut loc vineri seară, au mai fost votați pentru funcțiile de vicepreședinte Lucian Ureche, Vasile Găină, Vasile Titieni și Cristina Ureche. Secretar al organizației a fost ales Liviu Ursa, iar pentru funcțiile de membru în cadrul biroului organizației au fost votați Alexandru Măricuț și Regina Ureche. Trezorier al organizației a fost desemnată, prin vot, Viorica Ureche.

Maria Tomi are 20 ani și este studentă în anul I la Facultatea de Teologie și Asistență Socială, din cadrul UBB Cluj.

„Generația tânără se dezvoltă și începe să aibă atitudine! E o mare reușită că oameni tineri, care vor să dezvolte generația din care fac parte, indiferent că vin de la oraș sau din zona rurală, au idei, se implică și își dau seama că tinerii merită un loc important în politică. Mă întâlnesc aproape zilnic cu tineri din comunele județului nostru și văd în ei un potențial uriaș. Îmi propun ca alături de ei și de liderii noștri aflați în funcții de decizie, să găsim mecanismele prin care vom putea dezvolta generația tânără. Tinerii merită să fie văzuți ca o resursă de dezvoltare a societății, nu ca o problemă socială!
Vreau să o felicit pe Maria pentru alegerea în fruntea organizației și sunt convins că împreună cu echipa ei, au o șansă foarte mare să aducă un primar PSD în comuna Poiana Ilvei”, a declarat președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.

(6)

Leave a Reply