AJUTOR-620x264

Ajutor pentru sărmani

Concret, in Duminica Mare, in jurul orei 12, va fi servita o masa cu fasole si carnati, cozonac si oua rosii, actiunea fiind sponsorizata prin contributia Sponsorilor Asociației MicNews. De aceasta masa vor beneficia oamenii sarmani, dar si oricine va veni in zona.

“Vor fi in jur de 200 de portii, spune Mihai Căldăraru, sunt bineveniti la aceasta masa toti cei sarmani. Intr-un fel este totusi trist sa vezi cum din ce in ce mai multi pensionari, alaturi de oameni ai strazii, nu isi mai permit o masa calda. Pentru ei trebuie facut mai mult”.

Unora dintre oamenii saraci, varstnici si bolnavi, fara adapost sau privati de libertate, copiilor orfani si celor cu dizabilitati, le-au fost pregatite si cateva surprize.

„Astfel, miroase a cozonaci pufoși și a voie-bună în casele celor ce nu au ce pune pe masa. Sunt oameni care zumzăie pe străzi ca albinele și caută deja cadouri de Paste. În preajma sărbătorilor pascale, să nu uităm să le zâmbim necunoscuților, să nu lovim cu vorbe grele și să dăruim bucurie oriunde am merge. De fapt, cred că despre asta este vorba. Despre cum să fim mai buni, cum să facem gesturi mici cu semnificații mari”, se arata pe pagina Asociației MicNews.ro.

(49)

Leave a Reply