alegeri-tsd-ilva-mica-16

Alegeri la TSD Ilva Mică

În urma unei conferințe de alegeri care a reunit circa 15 de tineri din comuna Ilva Mică și la care au participat președintele TSD BN, Bogdan Ivan, și președintele PSD Ilva Mică, primarul Aurel Horea, a fost validată în funcția de președinte al TSD Ilva Mică, Cornelia Vaida.

Din echipa de conducere a organizației TSD Ilva Mică mai fac parte Nicoleta Ogăgău – secretar executiv, Marcu Antonia, Nechiti Simion, Sângeorzan Ovidiu, Man Grigore – vicepreședinți; Ionuț Nicoară – Trezorier; Vânca Lenuța, Ioana Gaftone, Deac Simona și Vasile Nechiti – membri în biroul politic local.

”După cum se poate vedea, la ultimele conferințe de alegeri locale TSD au fost aleși lideri tot mai multe fete. Vreau să se știe foarte clar că, în viziunea noastră, femeile competente merită o șansă egală cu bărbații în ceea ce privește actul politic. Noi, tinerii social democrați, credem că lucrurile într-o societate nu se pot schimba de la sine, ci prin ideile și acțiunea oamenilor valoroși, cu expertiză și cu bune intenții. Scopul nostru este unul concret: să pregătim generația politică de mâine și să îi susținem pe acei oameni care astăzi ne preiau ideile și le promovează. Partidul Social Democrat este singurul partid din județul Bistrița-Năsăud care a înțeles importanța tinerilor în politică. Am mare încredere în Cornelia și în echipa ei și sunt convins că împreună cu tânărul primar al comunei Ilva Mică, Aurel Horea, tinerii din frumoasa comună de pe Valea Ilvei vor avea un cuvânt din ce în ce mai important de spus în politica și administrația locală. Voi fi alături de Cornelia și de întreaga ei echipă și o îi spriji în toate proiectele lor”, a declarat președintele TSD BN, Bogdan Ivan.

 

(16)

Leave a Reply