alerg pentru spital

Alerg pentru Spitalul Copiilor

„Alerg pentru Spitalul Copiilor” este un proiect special care constă în construirea primului centru medical independent de hematologie si oncologie pediatrică din România în București, asamblat cu toate echipamentele necesare pentru a putea lupta împotriva cancerului.

S-a calculat că dacă fiecare locuitor ar dona 1 leu la 9 luni pentru acest Spital, atunci în doar 3 ani s-ar aduna suma necesară construirii acestui Spital.

Detaliile legate de această Alergare simbolică pot fi urmărite pe pagina de facebook, unde este creat un eveniment public și pot fi invitate foarte multe cunoștințe.

„Momentan avem un proiect nou prin care dorim să mobilizăm cât mai mulți oameni, căci doar cu ajutorul fiecăruia dintre voi putem să facem o țară mai frumoasă, mai bună! Dorim să adunăm 1,000,000 ( un milion) de monede pentru Spitalul Copiilor până în data de 21 mai. Nu contează ce fel de monedă este, ceea ce contează este să începem chiar de acum să strângem aceste monede, monede care ne încurcă câteodată portofelul, chiar și buzunarul hainei. Aceste monede din toată țara, adunate la un loc pot schimba viața copilașilor bolnavi de cancer. Copilași care nu doresc mai mult decât să fie sănătoși, să își trăiască copilăria nu în spitale ci în spațiile de joacă alături de ceilalți copii. Prin adunarea tuturor monedelor existente din jurul nostru putem face o diferență, putem aduce zâmbetul pe chipul acestor copilași. Sunt convinsă că împreună vom reuși să finalizăm acest proiect ambițios!”, informează Király Adina, voluntar al Asociatiei 1 leu.

(0)

Leave a Reply