jandarmi

Amenzi în valoare de 4.800 lei

Două infracţiuni şi amenzi în valoare de 4.800 lei constatate de jandarmi în ultimele zile.

„Jandarmii bistriţeni au fost sesizaţi cu privire la prezenţa unor tineri în incinta unei scări de bloc de pe strada Mesteacănului din municipiul Bistriţa. Locatarii au sesizat jandarmii deoarece au constatat faptul că cei doi intenţionau să sustragă mai multe bunuri, pe care ulterior ar fi vrut să le comercializeze. Pe numele celor doi minori de 17 ani au fost întocmite actele de sesizare pentru tentativă la infracţiunea de furt, conform art. 229 Cod Penal.
Totodată, jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au intervenit şi în cazul producerii unui furt într-un magazin aflat pe Calea Moldovei. În cauză a fost surprinsă o femeie de 36 de ani care a ales de rafturi mai multe produse atât alimentare cât şi nealimentare. Pe numele femeii jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, acte care au fost înaintate poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
De asemenea, au mai fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 4.800 de lei, pentru abateri de la legislaţia legală în vigoare privind tulburarea ordinii publice, împiedicarea organelor de ordine să îşi exercite atribuţiile, cerşetorie, adresarea de injurii conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Totodată, a fost constatată şi însuşirea de material lemos fără drept, în conformitate cu prevederile legii 171 din 2010 actualizată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, informează IPJ BN.

(0)

Leave a Reply