lemn

Amenzi pentru delicte silvice

Poliţiştii bistriţeni acţionează pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.
Astfel, aceştia au confiscat peste 48 mc de material lemnos.

„La data de 8 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud şi în colaborare cu specialiştii Gărzii Forestiere au acţionat pe raza comunei Romuli, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

În urma acestei acţiuni, s-au constatat şi aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10 000 lei şi a fost confiscată cantitatea de 44,63 mc de material lemnos”, informează IPJ BN.

De asemenea, la data de 8 februarie, poliţiştii Postului de Poliţie Dumitriţa, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Budacu de Jos şi în colaborare cu Ocolul Silvic „Dealu Negru” Orheiu Bistriței au acţionat pe Valea Budacului, pentru prevenirea și combaterea tăierilor, sustragerii și transportului ilicit de material lemnos.

Ocazie cu care s-au constatat şi aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5000 lei şi s-a confiscat cantitatea de 4,12 mc de material lemnos, în valoare de 412 lei.

sursa foto: arhivă

(0)

Leave a Reply