lei 4

Aniversare Club Lions Ungaria

Membrii Clubului Lions Bistrița, prezenți la aniversarea de 15 ani a clubului din Ungaria. Aceștia au dus ca și cadou simbolic struțul, împreună cu alte daruri.

„La sfârşitul săptămânii trecute, o delegaţie a clubului nostru a fost prezentă în Ungaria, la Szekesfehervar, la sărbătoarea prietenilor din clubul Lions de acolo, care au împlinit 15 ani de existenţă în mişcarea Lions.

Cluburile noastre fiind înfrăţite de 4 ani, am considerat de datoria noastră să le fim alături, ca şi celălalt club înfrăţit, din St. Polten, Austria.

Am putut astfel să le cunoaştem acţiunile desfăşurate de-a lungul anilor în folosul comunităţii lor, dar şi să ne facem cunoscuţi ca şi club, ca şi oraş, la manifestare fiind prezent şi Guvernatorul cluburilor Lions din Ungaria.

Struţul bistriţean a ajuns şi el acolo, ca un cadou simbolic, alături de alte simboluri cunoscute şi apreciate ale meleagurilor noastre bistriţene.

Cu această ocazie, am participat şi la inaugurarea ultimei lor „opere”, o machetă pentru nevăzători a centrului istoric al oraşului, amplasată în parcul din centru.

Le urăm şi pe această cale viaţă lungă şi cât mai multe acţiuni frumoase şi folositoare!” precizează Club Lions Bistrița.

(1)

Leave a Reply