catuse

Arestat preventiv

După ce a furat mai multe bunuri din două imobile, untânăr a fost reținut pentru 24 de ore. După cercetările efectuate de polițiști, acesta a fost arestat preventiv.

„La data de 4 martie a.c., tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Viişoara, reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
Propunerea a fost însuşită iar Judecătoria Bistriţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, tânărul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa Năsăud.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat, în valoare de 15.820 de leiȚ, informează IPJ BN.

Reamintim faptul că tânărul, de 28 de ani, este bănuit de săvârşirea a două fapte de furt calificat, constând în aceea că, în octombrie 2015, respectiv martie 2016, ar fi sustras accesorii pentru pescuit, unelte electrice şi alte bunuri, din incinta a două imobile, situate în Viişoara.
Totodată, în sarcina acestuia au fost reţinute şi două infracţiuni de furt calificat şi una de furt, comise în perioada mai-decembrie 2015. Astfel, tânărul este bănuit că ar fi sustras dintr-o geantă, aflată în vestiarul unui magazin din municipiul Bistriţa, un portmoneu în care se aflau acte de identitate, carduri şi o sumă de bani şi că ar fi sustras un motofierăstrău din magazia unui imobil situat în Viişoara. De asemenea, în decembrie 2015, acesta ar fi sustras o borsetă, lăsată nesupravegheată într-un magazin din Bistriţa, în care se aflau acte, înscrisuri şi sume de bani în lei şi valută.

(7)

Leave a Reply