Asfalt nou!

Președintele Consiliului Județean BN, Radu Moldovan, împreună cu primari și constructori au vizitat mai multe drumuri.
Prima vizită a fost la Tîrlișua, acolo unde au fost asfaltați 10 km de drumuri comunale.

„Împreuna cu domnul primar am avut plăcerea să fiu prezent la recepția a 10 km de drumuri comunale , DC 38 D Agrieș-Molișet.
Valoarea acestui proiect a fost de 2,2 milioane de euro, cu o finanțare asigurată de guvernul PSD condus de Victor Ponta, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Modernizarea acestui drum oferă acum condiții civilizate de viață celor aproximativ 600 de locuitori din această zonă și de asemenea poate dezvolta accesul la traseele turistice pornind din ,,Groșii Țibleșului” înspre Telciu și Fiad.
Felicitări domnului primar, Purja Vlăduț și frumoasei sale echipe care a pus umărul în demararea și finalizarea acestui proiect”, a menționat Radu Moldovan.

După recepția drumurilor comunale de la Tîrlișua, acesta a vizitat și șantierul de pe drumul județean 171 Tîrlișua – limita cu județul Maramureș.

„Până la finalul acestui an vom reuși să finalizăm lucrările de modernizare până la poalele dealului Șpanului, iar în primăvara anului viitor am toată speranța că vom reuși să modernizăm acest proiect până la finalul tronsonului DJ 171 la limita cu județul Maramureș.
Mă bucur că prin multă muncă și prin implementarea de proiecte reușim să oferim cetățenilor acestui județ condițiile unei vieți civilizate și decente”, a adăugat Radu Moldovan.

(4)

Leave a Reply