fotbal-2

Atât de aproape de liga 3

După un 0-0, acum o săptămână, atunci când bistrițenii au dominat și au ratat  victoria, încurcați fiind și de timpul potrivnic,  în prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a, FC Bistrița va disputa, sâmbătă, de la ora 17.30 , pe stadionul Tineretului din Fălticeni,  returul dublei de promovare în Liga a treia.

Cu sanse aproximativ egale,  după rezultatul  din tur bistritenii speră ca să obţină calificarea pe terenul falticenenilor. Returul a fost bine pregatit de echipa noastra iar sansela sa avem o reprezentanta in liga a 3a sunt importante.

”Merităm să câștigăm. Ei n-au avut ocazii așa de multe și de mari ca noi. Cred că avem un lot mai valoros, mergem să câștigăm la Fălticeni. Suntem peste ei și vom bate”, a declarat Titi Voica. Lotul este compus din nu mai puțin de 7 jucători care au evoluat în Liga 1, ceea ce ar trebui sa reprezinte un plus de experienta si valoare.

De cealalta parte falticenenii abordează plini de încredere jocul retur cu FC Bistriţa „Poate şansele noastre au crescut puţin, dacă punem la socoteală că vom juca meciul decisiv pe teren propriu, beneficiind şi de aportul publicului. Oricum, nu ne considerăm favoriţi şi chiar am insistat pe acest aspect în discuţiile pe care le-am purtat cu jucătorii mei în ultimele zile. Este obligatoriu să tratăm meciul la fel de concentraţi, pentru că bistriţenii vor veni la Fălticeni şi mai motivaţi decât în partida tur. Chiar dacă sorţii ne-au scos în cale o echipă deosebit de experimentată, sper să reuşim performanţa pe care toată lumea din Fălticeni şi-o doreşte. Mizăm pe un stadion plin la ora meciului cu FC Bistriţa, mai ales că şi intrarea va fi liberă”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Radu Anania.


(0)

Leave a Reply