FC BISTRITA

Atletic Monor – FC Bistrita 0-5 (0-3)

FC Bistrița a disputat o nouă etapă de cupă la Monor, contra formatiei locale Atletic.

„Partida s-a desfășurat mai mult în careul echipei gazdă, jucătorii noștri reușind să țină minge departe de propria poartă. Duăa o serie de mai multe ratări la poarta gazdă, Alexandru Sucutărdean deschide scorul cu un șut din unghi, din apropierea liniei portii. Sergiu Costin avea să majoreze scorul, iar Otniel Sighiartău consfințește scorul la pauză, 3-0.

În repriza secundă, partida are același cusur, dar începe cu o șansă bună de a marca pentru gazde, însă Doru Ilieș îi ia mingea atacantului advers. Câteva minute mai târziu, cel care i-a luat locul în poartă, Sergiu Mureșan are o dublă intervenție în fața atacanților adverși, iar scorul rămâne 3-0 pentru foarmția noastră. După alte câteva minute același Alexandru Sucutărdean scapă singur în poziție centrală și șutează în colțul scurt al portarului, reușind astfel dubla și totodată golul cu numărul patru pentru formația noastră. Ultimul gol al partidei avea să fie marcat cu capul de Răzvan Țigorean”, informează FC Bistrița.

Echipa este astfel calificată în semifinalele competiției și urmează să joace cu învingătoarea dintre Academia Gloria și Heniu Leșu.

sursa foto: FC Bistrița

(6)

Leave a Reply