mititei 2]

Au din nou un acoperiș deasupra capului

O familie greu încercată din satul Mititei, pot zâmbi din nou. O mamă cu doi copii a rîmasă fără un acoperiș deasupra capului după ce în noaptea de Revelion locuința a ajuns scrum se poate bucura din nou, datorită semenilor care au sărit în ajutor.
Atunci pompierii au acționat prompt pe lichidarea focarelor, fiind alocate două echipaje de la Secţia de Pompieri Năsăud, pompierii voluntari din Nimigea şi un echipaj de la Electrica, însă nu s-a mai putut salva mare lucru.

„Drama prin care a trecut o femeie cu doi copii din satul Mititei, a cărei casă a ars în seara de Revelion, a ajuns la final!
Datorită a foarte mulți oameni cu suflet mare, mobilizați de două doamne impresionate de drama familiei Pop, Ica Schreiner și Ana Dragu, începând de astăzi această familie are un acoperiș deasupra capului și șansa unui nou început!
Binele poate deveni o stare de spirit contagioasă atunci când este promovată de oameni cu suflet mare!”, a notat președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina de socializare.

sursa foto: fb  Radu Moldovan

(6)

Leave a Reply