Austriecii donează pentru Târgul de Purici

În perioada 9-10 septembrie se desfășoară Târgul de Purici de la Sankt Pölten Austria, organizat de Clubul Lions Sankt Pölten.

„O acțiune frumoasă și bine organizată cu o tradiție foarte îndelungată. Cu vânzări de peste 80.000 de euro anual în doar două zile, acest târg reușește să completeze substațial bugetul clubului folosit în minunatele proiecte sociale și culturale.
Așa cum am obișnuit în ultimii trei ani, Clubul Lions Bistrița a fost prezent cu o delegație formată din 3 membri ai clubului plus alți trei voluntari cu scopul de a prelua un camion de lucruri pe care clubul din Sankt Pölten le oferă ca și suport în fiecare an pentru Târgul de Purici pe care îl organizăm la Bistrița în luna Octombrie în primul rând și pentru a prelua din experiența colegilor noștri în vederea îmbunătățirii organizării Târgului de Purici de la Bistrița, în cel de-al doilea rând.
Printre lucrurile donate de partea austriacă și deja încărcate în camion se regăsesc: textile, încălțăminte, electronice și electrocasnice, jucării și articole sportive, care sperăm să fie o surpriză plăcută pentru dumneavoastră.
Mulțumim colegilor Lions Club Sankt Pölten și tuturor voluntarilor și oamenilor de bine care ne susțin în proiectele noastre”, informează Clubul Lions Bistrița.

(7)

Leave a Reply