bicicleta

Avem service pentru biciclete, însă unde sunt pistele?

Dacă tot avem biciclete și bicicliști în Bistrita, era nevoie si de un service care să se ocupe de nevoile clientilor în detaliu!
Astfel, sub deviza „un vehicul pentru fiecare stare”, de curând a fost deschis un magazin care oferă biciclete pentru toate gusturile, iar în cadrul acestuia se oferă și servicii complete de revizii pentru bicicletă, mentență și service.

„În cadrul magazinului avem și un service. Încercăm să fi din ce în ce mai profesionali, încercăm să învățăm pe zi ce trece tot mai multe. De la biciclete, până la furci de angrenaj, până la părți în mișcare, cam tot”, precizează Ionuț Coțea-consilier vânzări Inspirsport.

Service-ul este deschis de luni până vineri si se incearca satisfaceara tuturor clienților.

„Și dacă nu găsim pierse de schimb încerăm să rezolvăm problemele clienților, încercăm să facem comandă și bineînțeles să rezolvăm în scurt timp problema”, a adăugat Ionuț Coțea.

Bicicleta a evoluat ajungând la nişte performanţe uluitoare. Cadrul de carbon şi greutăţi de 7 kg nu mai sunt ceva neobişnuit. Să nu uităm totuşi că meritul cel mai mare le revine celor care au gândit această minunată „maşinărie” care se numeşte bicicletă.

Chiar dacă avem un magazin deosbit cu piese pentru toate gusturile în materie de biciclete, orașul duce o lipsă acută de piste. Astfel, Stelian Dolha, care a și fost prezent la inaugurarea magazinului Insport din data de 20 aprilie, și-a postat nemulțumirea în legătură cu acest subiect pe pagina de socializare.

„Mersul pe bicicletă în orașele dinamice e un fapt normal.
Pentru a renunța la mașină și a alege bicicleta pentru a te deplasa în oraș ai nevoie de cel puțin trei elemente: o bicicletă-evident, echipament corespunzător și un traseu pe care poți pedale în siguranță. Dacă primele două au fost rezolvate la Bistrița cu brio prin investiții private cum este cea la inaugurarea căreia am participat recent suntem repetenți la piste de biciclete. După 26 de ani și zeci de studii bine plătite de municipalitate avem tot 600 de metri de pistă pentru bicicletă, amenajată înainte de 89 și un Pietonal pe care nu se poate merge decât cu bicicletă de mountain-bike. Ca să nu mai discutăm de investiții civilizate precum centre de închiriat și rastele pentru parcat biciclete în număr suficient”, precizează candidatul PNL la Primăria Bistrița, Stelian Dolha.

(22)

Leave a Reply