POLITIE

Bănuiți de mai multe infracțiuni, reținuți

Mai multe persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi au fost reţinute.

„Vineri, 5 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în zona discotecilor, barurilor și altor unităţi similare de pe raza judeţului.
Astfel, la data de 5 august a.c., în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat un minor, în vârstă de 16 ani, şi un tânăr, de 20 de ani, ambii din Bistriţa, bănuiţi de săvârşirea a trei furturi din locuinţe situate în Slătiniţa, fapte comise în perioada decembrie 2015 – mai 2016”, informează IPJ BN.

Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat, în valoare totală de 24.550 de lei.

Totodată, la data de 6 august, au fost depistaţi doi bărbaţi, în vârstă de 32 de ani şi 37 de ani, din judeţele Bistriţa-Năsăud, respectiv Mureş, bănuiţi că împreună cu un tânăr, de 19 ani, din judeţul Satu Mare, ar fi comis mai multe furturi de pe raza municipiului Bistriţa, cauzând un prejudiciu de 12.000 de lei.

„Faţă de bărbatul, de 32 de ani, din Bistriţa-Năsăud, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt, complicitate la tentativă de furt calificat, complicitate la furt calificat şi furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă”, adaugă IPJ BN.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

(0)

Leave a Reply