filantropia

Biserica și Administrația și-au dat mâna

Biserica și Administrația și-au dat mâna pentru a aduce bucurie în viața unor oameni sărmani la Tîrlișua!

„Astăzi am avut bucuria să particip la deschiderea ”Centrului Rezidențial pentru Persoane cu Nevoi Speciale” din Tîrlișua, construit de Primăria Tîrlișua (investiție de 300.000 euro), care va fi administrată începând de astăzi de ”Asociația Filantropia Ortodoxă”, filiala Bistrița-Năsăud, aflată în coordonarea Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.
Acest parteneriat va aduce începând de astăzi, alinare în viața a 24 de oameni care au nevoie de un cămin cald și de îngrijire.
Felicitări Domnului Primar Vlăduț Axente Purja, Domnului Viceprimar Florin Pop și echipei de la Primăria Tîrlișua, Părintelui Protopop Doru Zimveliu și Părintelui Marius Pintican, Președintele Asociației ”Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud”, pentru munca în slujba oamenilor care au cea mai mare nevoie de ajutor!
Asociația ”Filantropia Ortodoxă” derulează în momentul de față 8 proiecte sociale, printre care se numără Cantina Socială, Servicii medicale și de îngrijire la domiciului, 3 Centre rezidențiale de îngrijire a persoanelor vârstnice și cu nevoi speciale, care totalizează peste 3.000 de beneficiari anuali!
Sunt alături de ideea de a sprijini oamenii aflați în nevoie și care nu se pot ajuta singuri, o sprijin și vreau să îl felicit atât pe Părintele Marius Pintican, cât și pe toți voluntarii și oamenii de bine care sprijină astfel de proiecte!”, informeaz[ pre;edintele CJ BN, Radu Moldovan.

(2)

Leave a Reply