tnl2

Bistrițeni în Parlamentul României

Vizită la Parlamentul României pentru 55 de tineri din BN. Aceasta a fost organizată de TNL BN și a durat 2 zile.

Pe lângă sala de plen, în circuitul vizitei au fost incluse și sălile comisiilor de specialitate din Senat.

„Tinerii liberali s-au familiarizat aici cu noțiuni de tehnică legislativă și au aflat de la experții parlamentari care este traseul unei inițiative din faza de proiect până la statutul de lege.
Membrii TNL Bistrița-Năsăud au vizitat și Teatrului Național din București, într-un tur care a inclus vizitarea celor opt săli de spectacole reabilitate, a culiselor și altor spații reamenajate. Pe parcursul vizitei tinerii au beneficiat de explicațiile unuia dintre cei mai experimentați asistenți de spectacole, care a oferit detalii legate atât de partea tehnică dar și de cea artistică a spectacolului teatral”, informează Copreședintele TNL BN, Florin Moldovan.

A urmat o vizită și la laboratoarele nou înființatului Centru Internațional de Educație și Cercetare în Tehnologii Inovativ Creative CINEtic, un spațiu de cercetare universitară în care creativitatea artistică se întâlnește cu tehnologia. La CINEtic, centrul realizat din fonduri europene de UNATC, în timpul rectoratului profesorului Adrian Titieni tinerii liberali au avut ocazia să se familiarizeze cu proiectele derulate în cele 6 laboratoare ale institutului și cu tehnologiile creativ-inovative din domeniul audiovizualului.

 

sursa foto: TNL BN

centrul de tehnologii 2 tnl la atelier tnl1 tnl2 tnl4 tnl6 tnl11

(6)

Leave a Reply