inot

Bistrițenii au înotat

În perioada 14-17 iulie 2016 la Oradea s-a desfăşurat campionatul naţional la înot categoria cadeţi, fete 12-13 ani şi băieţi 12-14 ani. Concursul a început în noul bazin în aer liber, dar din cauza ploii a continuat în bazinul olimpic acoperit. Au fost prezenţi 413 sportivi de la 67 de cluburi din țară.

Bistriţa a fost reprezentată de Clubul Sportiv Tibi care a avut 5 sportivi în competiţie: Chibulcutean Beatrice, Drăgan Daria, Popescu Robert, Mureşan Arthur şi Ropan Ştefan. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Popescu Robert care în echipă cu 2 sportivi de la SSV Suceava şi unul de la H2O Tîrgu Mureş a câştigat proba de ştafetă 4×100 m liber şi astfel a devenit campion naţional.
Rezultatul obținut de Popescu Robert reprezintă încă un succes pentru înotul bistriţean realizat de clubul sportiv Tibi. Timpul obţinut de întreaga echipă este foarte aproape de recordul naţional la această categorie de vârstă, record vechi din 1987. Toţi sportivii clubului, care au participat la competiţie merită să fie felicitaţi pentru că şi-au doborât multe recorduri personale, în unele cazuri într-un mod spectaculos, potrivit unui post local tv.

sursa foto. calatoriiprinsunet

(0)

Leave a Reply