bebelusi

Bistrițenii invitați duminică pe pietonal!

Duminică, 28 februarie, mămicile, tăticii, bunicii și toți cei care doresc să participe sunt invitați pe Pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 14.00, lângă cort.Evenimentul este organizat de o mămică din Bistrița, Ioana Daniela Cotu, sub genericul „MĂMICI, TĂTICI, BUNICI SALVĂM PITICI BISTRIȚA”

„Am decis să facem această adunare pe data de 28/02/2016 pentru a ne arăta solidaritatea față de părinții care și au pierdut o parte din sufletul lor… Acele suflete nevinovate care au plecat printre îngeri din cauza unor oameni necompetenți… Haideți să fim alături de acei părinți care suferă fiindcă în locul lor am fi putut să fim chiar noi și cred ca ne-am fi dorit să fie cineva lângă noi în aceste momente… Știu ca nu putem să le aducem înapoi dar măcar să aprindem o lumânare ASTA DA PUTEM suntem oameni nu animale să nu ne pese de acei îngerași care au plecat acolo sus mult prea devreme… Ieși și tu în stradă dacă chiar te-a atins la suflet moartea acelor îngeri… Oriunde ești în țară, noi în Bistrița vom fi pe pietonal la ora 14 Vino și tu… Caută evenimentul de duminica trecută MAMĂ APĂRĂ-MĂ”, precizează Ioana.

Cea mai mare MINCIUNĂ și MANIPULARE a Sistemului în drama îmbolnăvirii bebelușilor a fost afirmația că avem de-a face cu o „Epidemie generată de Bacteria Ucigașă E-COLI”.

Timp de două săptâmâni oamenii au fost BOMBARDAȚI cu MANIPULAREA Sistemului cum că BACTERIA UCIGAȘĂ e COLI a UCIS bebelușii, precizează fluierul.ro.

Manipularea a fost pornită de la Spitalul „Marie Curie” şi de la Ministerul Sănătății, cei care au lansat încă din primele clipe, mai exact încă de la primul bebeluș care a murit, ideea că e o epidemie declanșată de eColi.

Primul Bebeluș a fost declarat mort din cauza Sindromul Hemolitic Uremic – SHU,  care ar fi apărut în urma „unei infecții cu bacteria eColi.
Sindromul hemolitic uremic poate fi reacție postvaccinală.

Așa stând lucrurile, plus faptul că există suficiente articole medicale (e.g. art1, art2, art3) ce menționează corelaţia dintre SHU şi vaccinuri, sugerează necesitatea studierii de către autorități a loturilor de vaccinuri comune primite de copilașii care au făcut SHU. Dacă nu cercetează arată că au interes să ascundă realitățile efectelor adverse vaccinale și faptul că nu sunt interesați de aflarea adevaratei cauze a morții acestor copii, precizează bucovinaprofunda..

 

Ioana este revoltată de ceea ce se petrece în România, mai ales că a fost o mare bâjbâială în cazul copiilor decedați  de curând în județul Argeș.

„Chiar așa sa ajuns în România?!? Să își bată Parlamentarii joc de noi fiindcă nu știm să ne adunăm pentru o cauză foarte dureroasă?!? Cum se poate ca unii să încerce să schimbe ceva și alții să stea să aștepte schimbarea fără să miște un deget… SE POATE ASA CEVA DRAGI ROMÂNI???? Când mergeți la spital apoi va plângeți din cauza ca este mizerie, ca se fură și pentru ca nu se ocupă cum trebuie asistentele,medici… Dacă ieșim în stradă este și pentru starea mizerabilă din SPITALE fiindcă în loc să ne externăm sănătoși ne externăm mai bolnavi și deprimați din cauza condițiilor de igienă sanitară care ar trebuii să fie de 5 * nu mizerie, mucegai, gândaci, umezeală, rugină. Dacă vrei schimbarea în SPITALE ieși în stradă NU STA IN CASĂ… E mai bine să ieșiți din spitale între patru pereți strâmți din lem decât pe picioarele voastre și sănătoși?!?! Dacă DA atunci va meritați soarta… Dacă NU ieșiți în stradă…”, mai precizează Ioana

(47)

Leave a Reply