BOGDAN IVAN

Bogdan Ivan: „Prăjeala dată de Iohannis tuturor

Purtătorul de cuvânt al CJ BN, Bogdan Ivan Gruia susține ideea societății în care familia să fie formată din bărbat și femeie.

„Cu înjuriile de rigoare susțin că îmi doresc să trăiesc într-o societate în care familia să fie formată din bărbat și femeie, iar colegii de școală ai copiilor mei să aibă mamă și tată nu tată și tată! Ce mă intrigă cel mai tare: că apărătorii acestui pricipiu sunt primii care se fac că au altceva de lucru!

Oricum nu am privit cu ochi buni din start candidatura lui Klaus Iohannis, să nu mai vorbesc de ipoteza că el chiar ar putea să ajungă Președinte, dar iată că a ajuns și nu mai avem ce comenta pe subiectul ăsta.

Nu pot în schimb să nu remarc atitudinea de nota 10 a Președintelui Comunității Baptiste din România, Viorel Iuga, care este singurul care l-a luat la întrebări pe Klaus Iohannis legat de modificarea Constituției pentru ca familia să fie definită ca ”legătura dintre un bărbat și o femeie” și nu doar ”legătura dintre soți”.

Mă uit în schimb ”în ogradă” la mine, la Biserica Ortodoxă care foarte timid și parcă numai de rușine dă și ea un comunicat mai mult decât palid, să nu cumva să supere pe cineva (HotNews).

Vă amintiți oare ziua alegerilor prezidențiale din 2014 când Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel dădea un mesaj strategic, citez “În istoria poporului român, ca răspuns la rugăciunile sale pentru a dobândi libertatea şi unitatea naţională, adesea Dumnezeu a lucrat chiar şi prin oameni străini de neamul nostru. De pildă, România Mare s-a realizat mai ales şi prin conducători ai României ca regele Ferdinand şi regina Maria, care nu aveau deloc sânge românesc în venele lor. Când Dumnezeu voieşte ca să se ridice şi să ajute un popor, lucrează prin cine voieşte El, când voieşte şi cum voieşte, ca noi să învăţăm că nu numai cei de un neam cu noi sau rude apropiate pot să ne ajute, ci, adesea, chiar şi oameni străini de neamul nostru, dar care îl iubesc şi vor să îl ajute”, a mai spus patriarhul în predică. Citat preluat de pe site-ul DCnews.ro

Da domnilor, mulți dintre voi l-ați susținut, nu știu la îndemnul cui și nici nu mă interesează, ci mă interesează faptul că pentru a vă mai menține câțiva ani pe niște jilțuri (religioase, politice sau de business) ați cam uitat de menirea voastră și anume de a sluji poporul român și pe români! Mă întreb cum justificați, sincer, în discuția cu Cel de Sus în care presupun că încă mai credeți, cum se împacă slujirea neamului și a credinței strămoșești cu slujirea dușmanilor ei?”, spune Bogdan pe blogul său.

(89)

Leave a Reply