BOJOR

Bojor: „Singura alternativă reală în fața partidelor politice”

Duminică, a avut loc întâlnirea independenților, unde Florin Bojor, candidat independent pentru Primăria Bistrița, a luat cuvântul, iar apoi pe rând s-au prezentat și celelalte persoane prezente la întâlnire.

„Astăzi pentru Societatea Civilă, cred că este o zi mare. De ce? Pentru că până astăzi, candidați independenți la alegeri nu și-au dat mâinile, nu s-au strâns într-o echipă, nu și-au arătat solidaritatea publică unul față de altul. Independent nu înseamnă egoist, singur sau Gică contra. Nu înseamnă căpos sau marionetă, ci eu cred că înseamnă libertate, Societate Civilă, echipă, rațiune și forța argumentelor și de asemenea, dragoste. Ne-am strâns astăzi să începem ceva care din perspectiva mea este singura alternativă reală în fața partidelor politice. Dacă nu suntem în stare să ne dăm mâinile pentru a construi împreună un viitor, atunci vom avea realitatea care o avem acum”, a precizat Bojor.

Au fost prezenți 5 candidați independenți:

Viorel Ciurea, candidat la Bistrița Bârgăului pentru funcția de primar și de consilier.

Suciu Marius, candidat ca și consilier local la comuna Dumitrița.

Echim Ioan, candidat pentru funcția de primar în comuna Monor.

Dragoș Dumitriu-Mureșan, candiat pentru funcția de primar la Petru Rareș.

Valetin Ionel, candidat pentru funcția primar și consilier local la Primăria comunei Cetate.

Totodată, au fost prezenți  și 4 susținători ai independenților: Tiberius Cămăraș Gălpianu Caludiu, Cucuiet Vla, Loredana Cernușcă și Florin Pintea.

„Declarația de asociere  a independenților din județul Bistrița-Năsăud. Acest lucru e unicat. Până acum independenții din România nu s-au adunat  să vorbească despre o rețea, o echipă, o strângere de mâini. De asemenea, al doilea punct unicat este faptul că noi nu venim cu programe cum vin partidele politice, noi venim cu contract cu societatea. Contract care după ce vom coincide și vom analiza diferite puncte care ne unesc, doresc să mă mandatați și văă cer împuternicirea dumneavoastră pentru a merge la notar astfel încât contractul nostru să fie avizat de către stat”, a mai precizat Bojor.

(63)

Leave a Reply