EURES

Bucătari, ospătari şi recepţioneri pentru Germania

Hotelul Marriott Frankfurt din Frankfurt am Main, Germania caută bucătari, ospătari şi recepţioneri. Contractele de muncă se încheie pe o perioadă de 1 an, iar salariul oferit este atractiv!

„Hotelul Marriott Frankfurt este un hotel de primă clasă situat în centrul oraşului Frankfurt am Main şi face parte din cel mai mare grup hotelier din Germania.
Hotelul Marriott Frankfurt oferă lucrătorilor români prin Reţeaua EURES România, locuri de muncă în următoarele meserii: bucătar / commis de cuisine (2 posturi), ospătar pentru restaurant (2 posturi), ospătar pentru banchete (5 posturi) şi recepţioner (2 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de bucătar şi ospătar angajatorul german solicită persoane care au calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu. De asemenea, se cere un aspect îngrijit şi bune maniere, o deschidere către clienţi, atenţie, capacitatea de a oferi servicii de înaltă calitate.
Pentru ocuparea postului de recepţioner se cere calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu. De asemenea, se cere cunoaşterea şi utilizarea sistemului hotelier de operare: OPERA, bune abilităţi de comunicare, amabilitate şi orientare către clienţi şi un aspect îngrijit şi bune maniere.
Pentru ospătar se cer cunoştinţe bune de limbă germană şi engleză, nivel B1, pentru bucătar se cer cunoştinţe de limbă germană şi engleză, min. nivel A2, iar pentru recepţioner se cer cunoştinte excelente de limbă germană şi engleză, nivel C1/C2” informează ANOFM.

Contractul de muncă se va încheia pe perioadă determinată de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă, de 38,8 ore/săptămână (se poate lucra şi în weekend şi de sărbătorile legale).
Salariul oferit este de min. 2206 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţă profesională pentru postul de ospătar, min. 2054 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţă profesională pentru posturile de bucătar şi recepţioner.
Se asigură cazare şi masă (doar în timpul orelor de lucru) contra cost.

„Persoanele interesate, care corespund cerinţelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a-şi completa formularele de aplicare (C.V -ul model Europass şi Bewerbung-ul completate la calculator). Verificarea cunoştinţelor de limbă germană se va realiza telefonic. Candidaţii al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor participa la o selecţie care se va organiza în luna septembrie.
Termen limită pentru aplicare: 31.08.2016 .
Informaţii complete privind ofertele de muncă din Uniunea Europeană adresate lucrătorilor români se găsesc pe Portalul EURES România la adresa:http://www.eures.anofm.ro/”, mai informează ANOFM.

(7)

Leave a Reply