CL

Bugetul de venituri și cheltuieli se dezbate în 2 februarie! Află unde!

În sala mare a Primăriei municipiului Bistriţa a avut loc, dezbaterea publică privind Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2016.

„Bugetul pe 2016 se înscrie pe o linie crescătoare a bugetelor pe ultimii 6 ani. An de an, bugetul municipiului Bistriţa a crescut atât la venituri cât şi la partea de cheltuieli. Bugetul pe 2016, la fel ca în 2015 şi 2014, este axat pe dezvoltarea accelerată a municipiului, motiv pentru care cel mai mare procent din cheltuieli este pentru investiţii: 35,4%. Considerăm că investiţiile sunt cele care fac ca oraşul să se dezvolte”, a spus primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu.

Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2016 a fost prezentat, participanţilor la dezbaterea publică, de către primarul Ovidiu Creţu. După prezentarea proiectului de buget, au luat cuvântul cetăţeni aflaţi în sală, care au făcut propuneri şi au cerut o serie de lămuri – solicitări la care primarul a răspuns punctual.

Reamintim faptul că Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2016 va fi dezbătut de membrii Consiliului Local al municipiului Bistriţa în şedinţa care va avea loc marţi, 2 februarie 2016, de la orele 14.00, în sala mare a Primăriei municipiului Bistriţa – Piaţa Centrală, nr. 2

Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2016 este postat pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa www.primariabistrita.ro – secţiunea CONSILIUL LOCAL.

(6)

Leave a Reply