PSD

Candidații PSD pentru Dumitrița și Mărișelu!

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, 4 martie, la Bistrița, PSD, a prezentat alți doi candidați.

”Am în dreapta și în stânga mea, întâmplător, nu așa mi-am propus, doi tehnicieni veterinari: Horea Petruț, de la Mărișelu și Ilie Uchrenciuc, de la Dumitrița. Amândoi cu șanse reale, foarte bune, de a deveni primari ai celor două comune de care v-am făcut vorbire.

Încep cu Horea Petruț. E un coleg, care este de mulți ani alături de noi. Un om foarte activ, foarte implicat, pasionat, dar foarte bine intenționat, care vrea să fie primarul comunei Mărișelu. În ceea ce privește comuna Dumitrița am o legătură sufletească cu fostul nostru președinte din acea comună, Dumnezeu să-l ierte, cu Emil Bolfă. Eu, cu doamna Pană suntem și nașii băiețelului lui Emil Bolfă. Mă bucur că Ilie Uchrenciuc a preluat, începând de aseară, oficial, Organizația PSD de la Dumitrița. De câteva luni bune lucrează pentru a deveni primarul comunei Dumitrița. Ilie este oarecum un temperament antagonic lui Horică. Este un om foarte calm, foarte calculat. Am avut ocazia să fac campanie cu el și am văzut atunci cât de mulți oameni își pun încrederea în el. De atunci ne-a încolțit ideea de a-l susține și încuraja pentru a intra în această bătălie, deloc simplă”, a declarat Daniel Suciu.

Candidatul PSD la Primăria Comunei Dumitrița este Ilie Uchrenciuc, un tânăr de 31 ani, căsătorit, tatăl unui băiețel. De profesie tehnician veterinar, Ilie este în prezent angajat la DSVSA Bistrița-Năsăud.

”Mi-am propus să candidez pentru funcția de primar. Fiind în contact cu oamenii de 2 ani de zile am realizat că am susținerea lor pentru a candida pentru această funcție, deoarece în comuna noastră nu s-a făcut mare lucru. Tot de la oameni am înțeles că ar fi bine să îmi formez o echipă tânără, cu ajutorul căreia să reabilitez școlile, grădinițele. În localitatea Budacu de Sus am un proiect pentru reîmpădurire, pentru curățire, pentru crearea unui centru de fructe, în cadrul căruia oamenii să-și poată valorifica recolta de fructe de pădure”, a declarat Ilie Uchrenciuc.

Ilie Uchrenciuc

Totodată, candidatul PSD la Primăria Comunei Mărișelu este Horea Petruț, un tânăr de 37 ani, căsătorit, tatăl a 3 copii. Horea deține în satul Domnești o fermă de bovine și o fabrică de produse lactate.

”În urmă cu 2 ani, la îndrumarea domnului deputat am fost propus pentru funcția de președinte PSD Mărișelu. Am fost de acord și am preluat organizația. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am făcut de atunci. Am strâns o echipă de tineri ambițioși, cu perspective. Tot de atunci m-am gândit că vreau să fac ceva pentru comună și am zis că ar fi bine să candidez la Primăria Mărișelu.

În momentul de față avem un primar care a făcut și bune, și mai puțin bune. Îmi doresc din tot sufletul să câștig alegerile pentru a îmbunătăți și a dezvolta mai mult și mai frumos această comună”, a declarat Horea Petruț.

Horea Calin Petrut

sursa foto:PSD BN

(21)

Leave a Reply