Ilegitim_1453206834_2_0

Candidatul PNL, proiecție “Ilegitim”-la Sinagogă

“Ilegitim”, de Adrian Sitaru, care a avut premiera mondială la Berlinală, va avea premiera națională vineri 18 martie, ocazie cu care la Sinagoga Bistrița va avea loc o proiecție specială.
În lungmetraj joacă și Adrian Titieni, candidatul PNL la Primăria Bistrița.

Lungmetrajul „Ilegitim”, în regia lui Adrian Sitaru, a câştigat Premiul C.I.C.A.E – „Confédération Internationale des Cinémas d’Art et d’Essai” (Confederaţia Internaţională a Cinematografelor de Artă), la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Berlin.

„Sitaru, susţinut de o distribuţie remarcabilă, nu alunecă în capcanele unui film tezist, nu îşi judecă niciunul dintre personaje şi semnează un film provocator care poate fi interpretat în mai multe chei. Cel mai probabil, filmul ‘Ilegitim’ va genera multiple dezbateri”, a scris publicaţia franceză Le Figaro.

Filmul spune povestea a doi frați și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.
Acesta începe la ora 20.00, la Sinagogă, iar preţul unui bilet este 1o lei (5 lei pentru pensionari, elevi și studenţi).

(11)

Leave a Reply