alegeri-tsd-magherus-16

Cătălin Moldovan a fost validat în funcția de președinte al TSD Șieu Măgheruș !

În urma unei conferințe de alegeri care a reunit circa 25 de tineri din Șieu Măgheruș la care au participat președintele Executiv PSD BN, primarul Becleanului Nicolae Moldovan, președintele TSD BN Bogdan Ivan, consilierul județean PSD Arpad Szanto și președintele PSD Șieu Măgheruș, Dorin Bozga, a fost validat în funcția de președinte al TSD, Cătălin Moldovan.

Din echipa de conducere a organizației TSD Șieu-Măgheruș mai fac parte Daniel Săsărman– secretar executiv, Dumitru Peter, Bogdan Mareș, Robert Ferencz și Sebastian Csiki – vicepreședinți; Sorina Vasian – trezorier; Viorel Lupșor, Andreea Tălpaș, Florin Herinean, Gabriel Sătmar, Vlad Târgoveț, Cristian Ilincaș și Viorela Ratoni – membri în biroul politic local.

”Comuna Șieu Măgheruș are un potențial uriaș, datorită vecinătății cu municipiul Bistrița și 2 alegeri tsd magherus 16activității economice din această comună. Îmi doresc ca alături de Cătălin și echipa sa să generăm la nivelul Consiliului Local proiecte care să le ofere tinerilor facilități în dezvoltarea de activități economice la nivelul acestei comune. Dacă economia locală crește, tinerii din comună vor avea acces la locuri de muncă mai bine plătite și poate oportunitatea de a genera ei înșiși proiecte de mici afaceri. Ca tineri, suntem obligați să participăm la construcția viitorului nostru. Dacă nu o vom face noi, sigur o va face cineva și nu știu dacă vom fi mulțumiți de acest lucru. Voi fi alături de Cătălin și de echipa sa, îi voi spriji în proiectele organizației și în promovare lor în zona deciziei politice locale și județene”, a precizat Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan .

(11)

Leave a Reply