prima masina

Cercetat pentru furt și conducere fără permis

Un bărbat este cercetat pentru furtul unui autovehicul şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

„La data de 31 mai a.c., în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Hunedoara , bănuit de furtul unui autovehicul.
În fapt, acesta este bănuit că în noapte de 28/29 mai 2016, folosindu-se de chei mincinoase, ar fi sustras un autovehicul, marca BMW, proprietatea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care era parcat pe o stradă din municipiul Bistriţa.
În aceeaşi noapte, bărbatul fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, s-ar fi deplasat cu autovehiculul sustras pe raza municipiului Cluj-Napoca.
Ulterior s-a procedat la darea în urmărire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar prejudiciul în valoare de 15.000 de lei a fost recuperat în totalitate”, informează IPJ BN.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

(9)

Leave a Reply