ipjbn

Cercetați pentru furt

O tânără a sustras un telefon mobil în valoare de 600 de lei.

„La data de 8 mai a.c., în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bistriţa, bănuită că în data de 16 ianuarie 2016, ar fi sustras un telefon mobil, din apropierea unui lăcaş de cult din municipiu, profitând de neatenţia persoanei vătămate, prejudiciul în valoare de 600 de lei a fost recuperat în totalitate”, informează IPJ BN.

De asemenea, datorită lipsei de atenție, o femeie a sustras bani din portofelului unui bărbat.

„La data de 9 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 87 de ani, din localitatea Bistriţa-Bîrgăului, despre faptul că, o femeie, în vârstă de 52 de ani din aceeaşi localitate, i-ar fi sustras suma de 50 de lei dintr-un portmoneu, profitând de neatenţia persoanei vătămate. Persoana a fost depistată, iar faţă de aceasta se continuă cercetările pentru infracţiunea sesizată”, adaugă IPJ BN.

Totodată, o altă femeie a sustras mai multe produse din incinta unei societăţi comerciale.

„La data de 9 mai a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, din oraşul Năsăud, este bănuită că ar fi sustras mai multe produse din incinta unei societăţi comerciale, din oraşul Năsăud, fiind creat un prejudiciu în valoare de 73,19 lei, care a fost recuperat integral”, precizează IPJ BN.

Cercetările sunt continuate în toate situţile, în vederea stabilirii întregii activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

(0)

Leave a Reply