cheloo

Cheloo suspectat de trafic de droguri?

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost ridicat miercuri de DIICOT Ploiești.

Acesta este a fost ridicat pentru a fi audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri. Din primele informaţii ar fi vorba de cannabis, procurorii găsind acasă la rapper 10 de grame din acest drog, potrivit PRO TV.

Întrebat de ziarişti dacă ştie motivul pentru care a fost adus acolo, Cheloo a răspuns că a venit „în plimbare”. Întrebat, de asemenea, dacă se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat să răspundă. Ziariştii l-au întrebat şi dacă are ceva să-şi reproşeze, iar rapperul a răspuns că are multe să-şi reproşeze.

Când un jurnalist a remarcat că zâmbeşte, totuşi, Cheloo a răspuns că se simte „ca un lup când vede atâtea oi în jurul său”, potrivit România TV.

Cheloo este suspectat de procurori că ar fi adus la petreceri diverse cantități de droguri, în special canabis, pe care le dădea și celorlalți invitați. Procurorii vor stabili dacă acesta poate fi acuzat de cosum, dar și de trafic de droguri, scrie obervatorulph.ro.

În dosar ar fi implicate în jur de 90 de persoane, unii traficanți, alții consumatori, toţi urmând să fie aduşi la sediul DIICOT Ploiești pentru audieri în cauză.

(20)

Leave a Reply