candidat Chiochiș

Cine e candidatul PSD la Primăria Comunei Chiochiș?

În cadrul unei conferințe de presă, a fost prezentat candidatul PSD, pentru Primăria Comunei Chiochiș.
Acesta este Vlăduț Pop, un economist în vârstă de 39 ani.

„M-am hotărât să candidez pentru că în comuna Chichiș cetățenii au avut așteptări mari de la conducerea administrației publice locale și foarte mulți au rămas dezamăgiți. Suntem o comună cu 10 sate, care ar fi așteptat de la actuala administrație să rezole mai multe dintre problemele legate de străzi, trotuare, apă curentă, drumuri agricole.
În urma solicitărilor foarte multor cetățeni ai acestei comune am hotărât ca eu și cu o echipă de tineri să candidăm la Chiochiș.
Avem mai multe obiective, printre care: repararea și asfaltarea drumurilor comunale și județene, în special Drumul Comunal Strugureni-Jimbor; introducerea rețelei de apă și canalizare; extinderea proiectelor pentru tinerii fermieri din comună; construirea și renovarea școlilor și a căminelor culturale, care sunt închise la ora actuală; înfrumusețarea centrelor civile din localitate; amenajarea străzilor laterale și a drumurilor de hotar; gospodărirea eficientă a pădurilor”, a declarat Vlăduț Pop.

Totodată, senatorul Ioan Deneș, a precizat că actualul candidat la Primăria comunei Chiochiș, era cât pe ce să iasă primar în 2012.

„Lui Pop Vlăduț i-a lispit în 2012 foarte puțin pentru a ajunge primarul comunei Chiochiș. Obiectivele pe care vi le-a spus sunt cele pe care le-a prezentat și în 2012. Actuala administrație pubică locală, respectiv primarul, n-a fost sensibil nici măcar la unul dintre aceste obiective, pe care le-a propus contracandidatul său. Aceste obiective nerealizate și le-a propus din nou, pentru a le realiza după data de 6 iunie”, a declarat senatorul PSD; Ioan Deneș.

(14)

Leave a Reply