bistrita

Cine te reprezintă pe tine omule de rând?

Din păcate chiar dacă suntem în 2016, unii cetățeni spun ceea ce se vede . Mai exact, avem  exemplu al unui cetățean care este mâhnit că lucrurile nu se mișcă așa cum ar fi firesc. Normal ar fi ca fiecare cetățean să aibă traiul de viață minim garatat  utilitățile necesare, din păcate la cum se mișcă lucrurile în România zilelor noastre nu e de mirare că mulți tineri aleg să plece din țară în încercarea de-ași croi un trai decent și fără prea multă birocrație. Cetățeanul în cauză expune unele lucruri care în România sunt la ordinea zilei însă nu se mișcă mare lucru și mulți încă aleargă după „ciolane”, nepăsându-le de faptul că unii sunt lipsiți de apă sau drumuri sau condiții necesare uni trai decent.

„TU omule de rând cum te simți să nu ai apă curentă la robinet, să vină cisterna odată la câteva luni să-ți pună apa într-o fântână amărâtă din curte, să-ți trimiți copilașul la școala dărăpânată care are wc-ul în fundul curții sau să intri în propria casă pentru care plătești taxe și impozite să treci prin noroaie și băltoace. Deci cine te reprezintă pe tine omule de rând??? Pietonalul, pasajele sau fântânile arteziene??? Dacă ai citit aceste rânduri te rog transpunete în locul acelor persoane care trec prin aceste calvare zilnic și asta din cauza incompetenței unei persoane în funcâia încă de primar și a unei echipe incompetente de care este sfătuit bineînteles”, notează pe pagina de socializare Remus Rus, bistrițean.

De asemenea, același cetățean vorbește despre necesitatea apei în cartierul Slătinița.

„Am rămas profund marcat și impresionat de suferința celor care locuiesc în Slătinița ( cartier al Bistriței de care primarul cu siguranță nu prea a auzit sau mai degrabă nu vrea să audă sau nu îl interesează) fapt pentru care nu îmi doresc asfalt pe strada mea că fără asfalt încă mai pot trăi, dar fără apă poate primarul și echipa sa competentă care conduc „BURGUL” pot trăi. Îmi doresc foarte mult ca viitorul primar să le ducă apă locuitorilor din acest cartier. Și acum hai faceți un exercițiu de imaginație și gândiți-vă că nu aveți apă în casele dumneavostră în care vă lefăiți atunci când vă e sete, când vă e prea cald, când mergeți la baie și în orice situație pe care actualul primar în 8 ani de zile nu a văzut-o sau dacă a văzut-o nu a găsit soluții. De ce ??? Eu zic să ne raspundă el”, scrie același Remus Rus, pe pagina de socializare.

(6)

Leave a Reply