TEREN agricol

Colaborări în domeniul agricol

O delegație a Camerei de Agricultură din Polonia va vizita orașul Beclean, la data de 19 mai.
Până duminică inclusiv, delegația formată din 8 persoane va realiza un schimb de experiență în domeniul agricol. Autoritățile beclenare au programat întâlniri cu membrii GAL Ținutul Haiducilor și reprezentanții unor societăți comerciale din agricultura și industria alimentară din zonă.

„Scopul principal al vizitei și a programului delegației poloneze este acela de a facilita intensificarea relațiilor comerciale româno-poloneze, împărtășirea de exemple de bună practică, identificarea împreună a soluțiilor specifice la probleme specifice în vederea dezvoltării locale durabile, precum și găsirea oportunităților de parteneriate economice și comerciale în domeniul agriculturii și a activităților conexe”, se arată într-un comunicat.

Totodată, autoritățile își doresc să realizeze împreună cu delegația Camerei de Agricultură poloneze o cooperare transfrontalieră durabilă între regiunea Malopolska și zona Becleanului ce are în centrul orașul de pe Someș și GAL-uri ce funcționează în regiunea poloneză.

(5)

Leave a Reply