dsc_0121

Colonelul Ioan Văsieș a trecut în rezervă

Colonelul Ioan Văsieș a trecut în rezervă.

„În data de 6 decembrie, pe platoul Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”, a avut loc ceremonia prilejuită de trecere în rezervă a şefului de stat major al brigăzii, domnul colonel Ioan Văsieş.
Activităţile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigăzii – colonel Iulian Berdilă, salutul Drapelului de Luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare, salutul formaţiei şi intonarea Imnului Naţional al României.
S-a dat citire ordinului de trecere în rezervă a ofiţerului, urmat de prezentarea mesajului ministrului apărării naţionale, în care i se aduc mulţumiri pentru activităţile desfăşurate cu dăruire şi resposabilitate şi se transmit felicitări pentru rezultatele obţinute.
În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru eforturile depuse, ofiţerul a primit o plachetă cu sigla brigăzii, un steag de identificare al marii unităţi, o diplomă de excelenţă şi un album foto cu aspectele reprezentative surprinse pe timpul activităţilor din cariera acestuia.
În cuvântul său, domnul colonel Ioan Văsieş a subliniat faptul că respectă vechea generaţie şi are încredere în generaţia tânără.
A fost un moment emoţionant şi urăm pe această cale colegului nostru multă sănătate, fericire şi bucurii alături de cei dragi”, informează Locotenent colonel Cristian MARIȘ.

(0)

Leave a Reply