fanfara 9

Concert aniversar 47 ani muzica militară, la Bistrița

Formaţiunea Muzicii Militare a garnizoanei Bistriţa a oferit la sfârșitul săptămânii trecute, cu prilejul aniversării a 47 de ani de la înfiinţare, concertul “Pe aripile muzicii de fanfară” .

Au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu MOLDOVAN, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor CREŢU, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”, colonel Iulian BERDILĂ, reprezentanţi ai sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dar și cadre militare din unităţile garnizoanei Bistriţa, invitaţi.

„Formaţiunea Muzicii Militare a garnizoanei Bistriţa este compusă din 29 de instrumentişti şi are în palmares participarea la diferite festivaluri şi concursuri interne şi internaţionale, unde a fost întotdeauna la înălţimea aşteptărilor, dovadă fiind premiile obţinute pentru profesionalismul de care au dat şi dau dovadă în continuare.
Sub bagheta dirijorului muzicii militare, plutonier adjutant Bogdan BEJINARIU, au fost interpretate piese muzicale din repertoriul naţional şi internaţional care au încântat asistenţa, fiind aplaudaţi la scenă deschisă pentru calitatea repertoriului, dăruire şi profesionalism”, informează locotenent-colonelul Florin Apăfăian.

Cuvântul de deschidere a fost rostit de către Emil Radu Moldovan, iar în încheiere primarul municipiului, Ovidiu Teodor CREŢU, împreună cu colonelul Iulian BERDILĂ au felicitat și au adus sincere mulțumiri protagoniștilor pentru prestaţia de excepţie şi totodată le-au urat succes în activităţile viitoare.

sursa foto: Brigada 81 Mecanizată

fanfara fanfara 1 fanfara 2 fanfara 3 fanfara 4 fanfara 5 fanfara 6 fanfara 7 fanfara 8 fanfara 9 fanfara 10 fanfara 11

(15)

Leave a Reply