bistrita

Concurs foto

Pasionații de fotografie din oraș nu trebuie să se mai mulțumească doar cu postatul acestora pe anumite site-uri de socializare. Ei au acum ocazia să intre cu instantaneele lor din Bistrița într-un concurs lansat de Primărie.

”Solicităm celor care simt mândri de orașul lor să ne trimită poza sau pozele cu părți din oraș care le plac, care îi fac să se simtă bine. Din fotografiile primite vor realiza panouri mai mari pe care le vom pune pe cele de afișaj sau dacă vor fi multe vom face un panou special sau un mash undeva. Premiul constă practic în publicarea pozelor respective”, a declarat acum o săptămână, primarul Ovidiu Crețu.

Mai exact, este vorba de concursul de fotografie ”Mândru de Bistrița!”, pentru care ultima zi de trimitere a imaginilor este data de 15 mai.

Cei interesați pot intra pe pagina de Facebook ”Mândru de Bistrița!”, și pot posta fotografii. Fotografiile vor fi afişate la panoul de onoare ”Mândru de Bistriţa” instalat în cel mai vizitat punct din oraş şi vor fi incluse în albumul electronic postat pe pagina oficială a Primăriei Bistriţa.
Se postează fotografii care vor ilustra cele mai interesante / atractive / speciale locuri sau obiective din municipiul Bistriţa. Mai exact, o persoană poate trimite cel mult 2 fotografii, la o rezoluţie care să permită imprimarea acestora la dimensiuni A4.

sursa foto: fb Mândru de Bistrița

(1)

Leave a Reply