cinema

Consiliul Județean face apel public! Vezi, de ce!

După ce zilele trecute a avut loc prima proieție cinematorafică, după renovarea vechiului cinematograf, acum Consiliul Județean BN, face un apel public, pentru protejarea noii investiții de peste 1,5 milioane de lei.

„Suntem la nici 5 zile de la deschiderea Sălii de Cinema ”Adrian Pintea” din cadrul Centrului Cultural ”Dacia”, iar imaginile preluate de colegii noștri în urma vizionării de fime de către publicul larg sunt unele care lasă un gust amar. Puteți să le analizați și dumneavoastră și să trageți concluziile!
Prin intermediul mass-media, facem un apel public prin care îi informăm pe oameni că la ieșirile din Sala ”Adrian Pintea” sunt coșuri de gunoi în care se pot depozita deșeurile. Ne dorim ca acest obiectiv să aibă o durată de viață cât mai mare, pentru ca tot mai mulți bistrițeni să se poată bucura de această investiție, dar acest lucru nu se poate face doar în parteneriat cu oamenii! Pe această cale, îi rugăm să păstreze curățenia atât în Sala de cinema Adrian Pintea cât și în Sala de spectacole Valeria Peter Predescu!
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru transmiterea informației către publicul larg! De noi toți depinde modul în care va arăta și peste ani acest Centrul Cultural, mult așteptat de fiecare dintre noi!”, informează purtătorul de cuvânt al CJ BN, Ivan Bogdan-Gruia.

(2)

Leave a Reply