ISU 5

Copiii pot vizita ISU Bistrița

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud își deschide porțile și îi așteaptă pe sărbătoriți la subunitățile din Bistrița, Năsăud, Beclean, Sîngeorz – Băi și Prundu Bârgăului.
Copii pot vizita însoțiți de părinți, profesori sau bunici ISU Bistrița, în intervalul orar 10.00-14.00.

„Cei mici vor fi întâmpinați cu autospeciale de stingere a incendiilor cu apă și spumă, autospeciale de descarcerare și acordare a primului ajutor medical, autospeciale de intervenție și salvare de la înălțimi și alte autospeciale destinate intervenției în situații de urgență.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița va participa la activitășile organizate de Primaria municipiul Bistrița la Palatul Culturii, in intervalul 12.00 – 14.00, pentru o acțiune de informare preventivă dedicată copiilor și părinților”, informează ISU Bistrița.

Copiii vor afla detalii despre accesoriile de intervenție și ajutați de pompieri, le vor putea utiliza. De asemenea, vor primi informații utile despre cum să-și protejeze viața și sănătatea, dar și modul cum trebuie să se comporte în cazul apariției unei situații de urgență.

(29)

Leave a Reply