cretu

Crețu are sindromul Vanghelie?

Edilul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu a precizat că audiențele online vor fi reprogramate după sărbătorile pascale.
Totodată, „sindromul Vanghelie”, se ține tare și de primarul Bistriței. De ce? Pentru că acesta se exprimă asemenea lui Vanghelie, mai exact „majoritatea bistrițenilor se pregătește”.

„Suntem în săptămâna premergătoare marii sărbători a Învierii Domnului și majoritatea bistrițenilor se pregătește, prin post și rugăciune, pentru a primi cum se cuvine Lumina! Am decis, din respect pentru dumneavoastră, să reprogramăm audiența online din această săptămână pentru una din zilele de după sărbătorile pascale. Ziua și ora noii sesiuni de audiențe online vor fi anunțate din timp, în așa fel încât dumneavoastră, care aveți întrebări punctuale, să fiți disponibili. Vă asigur că nici o întrebare adresată până acum, care vizează probleme reale, concrete, nu va rămâne fără răspuns!
Noi acum ne pregătim să începem în câteva minute ultima ședință de Consiliu local dinaintea începerii oficiale a campaniei electorale, iar câteva dintre problemele abordate de dumneavoastră aici își vor găsi rezolvarea chiar de astăzi!” a notat Crețu pe pagina de socializare.

(20)

Leave a Reply