cretu

Crețu: „Dăm startul primei noastre întâlniri online! „

Edilul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, a precizat că își dorește să ducă toate proiectele începute la final.

„Dăm startul primei noastre întâlniri online!
Am citit cu mare atenție mesajele pe care mi le-ați trimis, atât cele în care mă felicitați pentru ceea ce am reușit să fac pentru Bistrița și bistrițeni, cât și pe cele în care mă criticați pe mine personal sau proiectele realizate în perioada acestui mandat. Tuturor vă mulțumesc, pentru că știu să primesc nu numai încurajările, ci și criticile. Mai mult, cele din urmă mă determină să îmi doresc să duc toate proiectele pe care le-am început la bun sfârșit, astfel încât Bistrița să fie orașul în care fiecare dintre dvs. să-și dorească să trăiască! Până când îmi sosesc întrebările dvs. aici, nu pe mesageria privată, eu voi răspunde punctual unor întrebări primite zilele trecute pe acest cont de Facebook.
1. Dacian Zburatorul și Unirea Bistrita – realizarea pistei de biciclete ”Zi de zi” pe traseul străzilor Drumul Cetății – Lucian Blaga – Comelf și între oraș și cartierul Unirea – ???????
2. Mihai Grozavu Misu – problema locuințelor ANL – Sunt începute lucrările la blocuri ANL în Subcetate, cu 138 de apartamente, dar firma care realizează lucrările se pare că a intrat în insolvență. La acest moment nu am termenul de finalizare. Am discutat problema cu Agenţia Naţională de Locuinţe, iar astă iarnă, în ianuarie, când a fost directorul în Bistrița, îmi spunea de luna august, dar nu avem nici o certitudine că lucrurile vor sta așa. În momentul în care se finalizează aceste blocuri, apartamentele vor fi repartizate în baza dosarelor depuse, în ordinea punctajului obținut e solicitanți.
3. Evelyn Jakab – utilități Sărata și Slătinița – ?????
4. Molnar Iosif-alin – pasarelă în zona Billa – Am semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic în vederea realizării unui Centru intermodal de transport, care va fluidiza traficul, va crea o zonă dedicată mijloacelor de transport în comun ….????” a notat Ovidiu Crețu pe pagina de socializare.

De asemenea, edilul a precizat că nu e străin de problemele din oraș.

„Vă mulțumesc pentru interesul arătat în această seară, la prima noastră audiență online! Să știți că toate problemele pe care dvs. le-ați abordat nu îmi sunt străine. Le cunosc în amănunt și, în timp, am încercat să le rezolv, în funcție de priorități și vă asigur că voi continua să fac tot ce-mi stă în putință pentru modernizarea Bistriței și creșterea nivelului de trai al bistrițenilor. Avem multe investiții realizate în ultimii ani, avem multe lucrări în derulare și multe proiecte pregătite în vederea obținerii de fonduri europene pentru a le transforma în realitate. Chiar dacă acum nu v-am răspuns tuturor care ați venit cu probleme reale, punctuale în discuție, vă asigur că nici o întrebare nu va rămâne fără răspuns. Mulțumesc și ne întâlnim și săptămâna viitoare. Și pe stradă, și în primărie, și aici!” a adăugat edilul.

(3)

Leave a Reply